#arty mode Tumblr posts

  • lookninjas
    17.01.2022 - 1 week ago

    If Glee Did a Depeche Mode Tribute Episode

    (Starting with this one because it had four votes to three for the Sad Bangers, and the one person who voted only for the Sad Bangers seemed to be looking for music recs, and so that needs a little more thought than just me making jokes.  But I will do both.  It’s a day off and it’s icy as hell so.)

    We start the episode with the Cheerios in a darkened gym doing a spectacular choreographed routine to a (heavily edited) version of “Master and Servant.”  There are chains.  There might be fire.  Heather Morris dances her ass off.    Through it all, Sue Sylvester scowls and looks unimpressed.  At the end of the routine, she demands the Cheerios tell her what the song is about. 

    Santana:  “Um, Martin Gore’s dissatisfaction with standard gender roles and capitalist society?”

    Sue:  “WRONG.  It’s about SEX.  And POWER.”

    Brittany:  (quietly)  “Actually I think it’s what Santana said.”

    We cut to the hallway, where Will walks up to Sue and asks her if she really thinks the new Cheerios routine is appropriate.  She tells him that he better get over his weird Depeche Mode hangups and fast, because she’s just got a hot tip that one of the judges for Regionals is a huge fan of the Mode, and anyone who can’t do a solid DM number is sure to lose.

    And so begins:  Depeche Mode Week at McKinley High!

    A reluctant-looking Will Schuester writes the words Depeche Mode on the whiteboard in the choir room.  He might not be excited about the task ahead of him, but several students clearly are.  Tina is the first to volunteer a song.  She begins “A Question of Lust,” but is cut off midway through the chorus by Will, who deems the song inappropriate.  Santana protests, as do Tina, Mike, and Kurt, but all four are shut down.  Kurt, in an effort to present a more parent-friendly Depeche Mode, breaks out his lower register to perform “New Dress,” which a half-listening Will dismisses as being a meaningless song about clothes.  Again, protests break out; again they are shut down.  The class session ends with Will telling the kids that it will be hard for them to find a Depeche Mode song they can perform, but that they’re just going to keep trying.

    Finn and Rachel have an argument in an empty classroom.  Finn wants to do something for Depeche Mode week.  He believes that he and Rachel can sway Mr. Schue into liking the band.  Rachel announces that she thinks Mr. Schue is right.  Depeche Mode, she argues, is dated.  It lacks mainstream appeal.  They should be doing something timeless.  Something everyone can agree on.

    Finn: “Like show tunes?”

    Finn accuses Rachel of only wanting to perform songs she thinks are in her wheelhouse.  Rachel points out that Depeche Mode isn’t exactly Finn’s genre either.  He says he’s not afraid to try something different, unlike her.  Rachel declares that she’s not afraid of anything.  The argument ends with the two of them in the choir room performing a mashup of “Leave in Silence” and “Enjoy the Silence,” which works far better than it has a right to.  Will tells them that it’s a “good try,” but that something’s missing.  Finn and Rachel turn to one another in dismay.

    (Glee later releases the Lea Michele version of “Enjoy the Silence,” which becomes a moderate success; they never release Cory’s version of “Leave in Silence” and I am annoyed by this for the rest of my life.)

    Several glee clubbers go to the mall, where they discuss the ongoing Depeche Mode situation.  Mike and Blaine are still determined to find a Depeche Mode song that Mr. Schue will like, but Santana and Kurt have given up.  They’re in the food court, picking at junk food, when the Warblers come dancing through, buying everything in sight to the tune of “Everything Counts.”  At the end of the song, Sebastian says, mockingly, “See you at Regionals!”  Mike, Blaine, and Artie look at each other.  They know they’re in trouble. 

    Will has lunch with Emma and Coach Beiste.  He confesses that he’s struggling to find a Depeche Mode that he, personally, connects to.  Emma tells him that it’s because he’s a Normie.  When Will protests, Coach Beiste backs Emma up.  Will was in glee club when glee club was popular; he dated a cheerleader.  He’s not going through the same things the current glee club is.  Depeche Mode, Emma explains, is for gender rebels and fabulous communists.  It’s not for men who wear sweater vests.  Maybe Will should try something more his speed, like Wham!  Coach Beiste suggests they split the difference and do Tears for Fears.  Will walks away looking disturbed.  Is he a Normie?  Are his sweater vests holding him back from embracing the Mode?  This is the most-gifed scene in the entire episode, and excerpts of the dialogue make it onto everyone’s Best of Emma Pillsbury videos, and rightly so.

    Will walks past the empty choir room, only to hear Santana singing “Somebody” inside.  He doubles back to look through the doorway -- Santana’s singing to Brittany, with Brad playing piano.  It’s beautiful.  It’s the theme song to literally every Brittana video, and it should be.  At the end of the song, Brittany asks why Santana didn’t sing in front of the whole class.  Santana says, bitterly, that Mr. Schuester would only find something in the song to hate, and she doesn’t feel like getting picked apart.  Not when it’s something she actually cares about.

    Will walks away looking even sadder. 

    Mike, Blaine, and Artie take to the stage to perform a boybandish and weirdly ominous version of “Get the Balance Right!”, interspersed with scenes of Will teaching, Will getting groceries, Will brushing his teeth, etc.  Mike, Blaine, and Artie are in every scene, popping out from behind walls, watching him in the mirror, etc.  It’s creepy and also deeply hilarious.  Will himself sings the final “Almost...”, which is also deeply hilarious. 

    In the penultimate scene of the episode, the glee club is gathered in the choir room.  Will announces that he has a song he’d like them to try out, potentially for Regionals.  He passes out sheet music, and the glee club reacts in surprise and confusion.  It’s... Depeche Mode. 

    Kurt:  “Mr. Schue, you hate Depeche Mode.”

    Will confesses that he has a hard time relating to Depeche Mode, but that this isn’t all about him.  It’s something the glee club obviously connects with.  Moreover, he thinks this is something the audience will connect to as well.  The New Directions happily take the stage to perform “People are People.”  It’s a fun, upbeat group number -- everyone’s laughing and having a good time.  Mercedes gets to sing for the first time all episode.  Will watches them from the audience, satisfied and smiling.

    Three episodes later, at Regionals, absolutely no one sings any Depeche Mode.  (The “joke” club, however, is a group from a Waldorf school dressed in matching chunky sweaters, who perform a haunting version of “Listen” by Tears for Fears.)  At the end of the season, Will performs “A Question of Time” for the graduating seniors, a moment so inappropriate it makes it into like twenty different Buzzfeed listicles.  I make an angry tumblr post about how unfair it is that Tina got shut down on “A Question of Lust,” and now Will goes on to sing this.  The post gets three notes, one of which I am never able to see.

    The Depeche Mode episode itself goes down in history as... an episode of Glee.  Some people thought it was weird.  Most people liked it okay.  No one really has any strong feelings about it.

    Except for me, ‘cause it’s obviously my favorite.

    #glee#depeche mode #admit it: 'somebody' is the perfect santana fanvid song #you know it i know it god knows it #also i just love the mental image of will brushing his teeth #and artie blaine and mike poke their heads out from around the shower curtain #it would be the best it would be so hilarious and dumb and amazing #now i'm sad it'll never happen
    View Full
  • watermelonsandalts3
    30.10.2021 - 2 monts ago

    Artie dressed as a surfer for Halloween.

    View Full
  • shinyslingback
    01.05.2021 - 8 monts ago

    Mode Battle Royale FF

    Mode Battle Royale FF

    Mode Battle Royale FF – Pasti semua udah kenal dengan game Free Fire atau game FF. Yups, game satu ini emang menjadi salah satu game yang sangat fenomenal, dan populer di kalangan gamers, terutama para bocil. Ya, game ini emang lebih banyak dimainkan oleh para pemain game yang masih anak-anak atau bocil. Tapi masih banyak juga kok orang dewasa yang main game ini, guys. Seperti yang sudah kamu…

    View On WordPress

    #Apa Itu Br Dalam Bahasa Gaul #Apa Itu Br Pada Tawuran #Arti Mode Br FF #Booyah Co Id #Br Artinya#Bromine #Mode Battle Royale #Mode Battle Royale Adalah #Mode Battle Royale di Free Fire #Mode Battle Royale FF #Mode Battle Royale FF Adalah #Mode Battle Royale Itu Apa #Mode Br Di FF #Sajam Br
    View Full
  • stringcicada7
    26.01.2022 - 1 day ago

    Sejumlah Perumpamaan Umum Di dalam Online Shop

    Kamu segenap pasti sudah biasa paham pada yang namanya online shop. https://arifiew.com/arti-kata-po-ready-ready-stock-sold-out/ , dimana ditandai dengan banyaknya situs e-commerce dan juga akun toko di syarat sosial sebagaimana Instagram hewan Facebook yang meramaikan pasar online. Dari situ sertaterus, banyak istilah-istilah baru yang biasa dikenakan dalam on line shop, sedari arti tanda PO, Ready, Ready Stock & Sold Out. Berikut pada sistem kali ini admin akan memahami apa kecuali istilah biasa yang sesekali digunakan untuk kegiatan on line shopping. Yang pertama terselip Istilah Pre Order / biasa disingkat dengan PO. Istilah itu biasanya pas oleh owner toko online yang menjual peranti belum oleh sebab itu, contohnya ibarat kaos, jilbab, celana jodoh baju, souvenir, yang yang mana memerlukan mode produksi ataupun pengadaan pertama dari supplier. Apabila kira-kira yang dijual di toko online terdapat pemberitahuan Open PO, itu mengembangkan bahwa Kamu harus pesan terlebih dulu, baru pencedok toko dari produksi alias menambah persediaan dari supplier. Istilah kedua yang juga kadang kala digunakan pada kegiatan kulak online di online shop adalah Ready atau Ready Stock. Kira-kira pembeli memang masih salah tingkah apa maksud ready untuk online shop ini. Ready atau Ready Stock berarti adalah peranti yang dijual dalam kondisi sudah ada dan siap dibeli. Lamun kamu merebut barang di online shop yang punya keterangan Ready atau Ready Stock, oleh karena itu barang siap segera dikirim. Artinya adalah, barang mereka tidak demi di kesuburan terlebih lalu apabila tersedia pembeli yang pesan atau tidak perlu mengambil terlebih dahulu ke pihak supplier. Dan vokabuler terakhir ketika pembahasan kali ini yang sesekali digunakan saat saat tambangan online diartikan sebagai Sold Out. Apabila tatkala kamu dengan membeli unik barang dalam toko online dan terdapat tanggapan Sold Out, itu mempunyai barang ityu sudah habis terjual / tidak ada persediaan yang jadi dipesan. Akan tetapi kadang ada penjual yang lupa menyampaikan keterangan Sold Out tatkala barang yang sudah terjual habis. Maka dari itu pada tatkala akan mengambil barang, kau bisa tanyakan ketersediaan peranti tersebut menurut penjual. Apakah barang tersebut Ready serta bisa dipesan atau sudah biasa Sold Out. Itu tadi beberapa madah yang biasanya sering dikenakan dalam online shop yang biasa diterapkan untuk memberikan keterangan jasad yang dijual. Sebenarnya ada banyak sekali madah lainnya yang ada tatkala melakukan transaksi belanja on line seperti Restock yang memiliki arti barang habis dan selagi dilakukan kreasi lagi, Keep atau Booked yang memiliki arti barang dipesan dan tdk dijual pada pembeli lain, selain istilah yang sungguh dijelaskan admin pada esai kali ini diantaranya ready barang artinya kira-kira siap dipesan, PO yang harus dipesan lalu produk di kesuburan, atau Sold Out yang artinya barang sudah kesimpulan terjual.

    View Full
  • carilahmas
    24.01.2022 - 3 days ago

    Aftermath di Map Ivik Jadi Favorit Pevita Pearce di PUBG Mobile Terbaru

    Aftermath di Map Ivik Jadi Favorit Pevita Pearce di PUBG Mobile Terbaru

    OtoMobile.id – PUBG Mobile resmi merilis update versi 1.8 pada 14 Januari 2022 lalu. Beberapa fitur menarik yang dihadirkan yakni kolaborasi dengan film Spider-Man: No Way Home dan mode Aftermath yang kini hadir di map Livik. Artis sekaligus Brand Ambassador PUBG Mobile Indonesia, Pevita Pearce mengungkap sejumlah fitur favorit yang dihadirkan dalam update baru versi 1.8 di game battle royale…

    View On WordPress

    View Full
  • theghostofashton
    24.01.2022 - 4 days ago
    #kurt hummel#glee #i really just need to write novels about these boys huh lmfao #i'm so sorry for how long this is #feel free to ask for clarification on anything - i def may have brushed over things to try and keep this short #(which still completely failed lmfao) #answered#anonymous#glee meta #thanks for the ask :)
    View Full
  • aksarajuang
    12.01.2022 - 2 weeks ago

    Tidak harus produktif

    Kreativitas seringkali menjadi harga yang harus dibayar atas produktivitas

    "Lo gak kerja?" tanya seorang teman ketika gue lagi bengong.

    Pertanyaan yang wajar, karena disebagian besar waktu dia taunya gue selalu dalam mode kerja. Siang ataupun malam.

    Kali ini, pertanyaan itu rasanya agak aneh. Karena bengongnya gue waktu itu adalah bagian dari pekerjaan. Iya, gue sedang menyusun mengelola kerumitan dalam kepala yang belum bisa dikeluarkan ke dunia nyata.

    Mungkin agak terdengar aneh karena memang tidak umum kita melihat orang kerja dengan cara yang berbeda seperti itu. Yang biasa terlintas dalam bayangan ketika mendengar kata "kerja" adalah berpakaian rapi, berangkat ke kantor, duduk serius depan layar komputer, dst. Sementara bengong, nggak ngapa2in, santai seringkali diasosiasikan dengan kemalasan.

    Padahal banyak pekerjaan lain yang tidak perlu dilakukan dengan cara seperti itu, terutama dalam industri kreatif. Penulis, sutradara, designer, dan orang-orang di dunia kreatif lainnya adalah orang yang berbeda. Karya mereka tidak memiliki pola tertentu yang repetitif sehingga bisa dilakukan dengan mudah. Karena itu, mereka butuh waktu khusus untuk diri sendiri, salah satunya untuk bengong.

    Gue tau seorang penulis terkenal, yang juga seorang sutradara, produser, sekaligus juga aktor. Salah satu agenda pentingnya setiap beberapa hari adalah bengong. Dia bahkan rela bayar kafe atau restoran mahal buat dia apresiasi diri sekaligus merenung untuk mengkalibrasi kembali otaknya agar kembali ke mode kreatif.

    Orang-orang seperti itu nggak bisa dipaksa buat produktif dalam arti mengisi setiap waktu dengan menghasilkan sesuatu. Seorang penulis, misalnya, bisa jadi malah stres kalo disuruh nulis setiap hari dalam seminggu. Sebaliknya, bisa jadi ia malah menghasilkan tulisan yg lebih baik cuma dlm beberap jam saja ketika dia sudah dibebaskan buat santai, bengong, menemukan inspirasinya.

    Fokus untuk orang seperti itu lebih kepada kualitas karyanya, bukan jumlahnya. Memang tidak selalu berlawanan, tapi seringkali keduanya memang saling menegasikan. Konskuensi dari produktivitas adalah berkurangnya kreativitas. Dan sebaliknya, kreativitas seringkali mengorbankan produktivitas.

    Bagi orang-orang yang ingin kreatif, mereka memang tak perlu produktif menghasilkan banyak karya. Lagi-lagi, fokus mereka bukanlah kuantitas, melainkan kualitas. Seringkali satu, dua, atau beberapa saja mahakarya yang benar-benar berkualitas sudah cukup untuk membawa mereka pada puncak kejayaan.

    View Full
  • thenoodlesco
    09.01.2022 - 2 weeks ago
    View Full
  • harmonyloomas
    05.01.2022 - 3 weeks ago

    Yang Punya Aktivasi Dzone Xtreme 8 Pro

    #YANG PUNYA AKTIVASI DZONE XTREME 8 PRO PASSWORD ISI SESUAI#

    #YANG PUNYA AKTIVASI DZONE XTREME 8 PRO FULL VERSION ATAU KEYGEN#

    Software ini mudah digunakan dengan tampilan layar yang user friendly demikian juga sangat mudah dalam pencarian lagu baik berdasarkan judul atau artis penyanyinya.MATRIX PRO KARAOKE TS FULL KEYGEN FITUR MATRIX PRO KARAOKE TS.

    Yang Punya Aktivasi Dzone Xtreme 8 Pro Password Isi Sesuai

    DJAZZ KARAOKE PORTABLE 31 Pro karaoke merupakan produk software karaoke tanpa billing yang dapat digunakan bagi anda yang ingin menghadirkan hiburan karaoke di rumah seperti layaknya di outlet family karaoke atau pusat hiburan karaoke lainnya. Dzone Xtreme 8 Pro merupakan software yang digunakan untuk memutar lagu Karaoke. Dengan adanya software ini, anda dapat memutar lagu apapun tanpa suara vocal (Karaoke). Dzone Xtreme 8 Pro merupakan software Karaoke terbaik buatan Indonesia. Software ini banyak digunakan oleh perusahaan tempat hiburan seperti Karaoke.Download Software Karaoke Pro Karaoke Home Extreme TS 10 Full Crack GratisKembali buka program Dzone Xtreme 8 Pro, pada kolom password isi sesuai nama password yang di keygen dan pada activation code, paste kode activasi yang di copy dari keygen dan klik ok.

    Berikut beberapa fitur softwarenya :VGA card berfungsi untuk menampilkan gambar dan video, semakin baik kualitas VGA Card maka semakin halus cepat gambar yang dihasilkannya. Sangat direkomendasikan menggunakan VGA Card Add On, dan harus memiliki dual port untuk memanfaatkan fitur extended display hal ini khusus berlaku bagi instalasi yang dilakukan jika anda menggunakan PC atau komputer rumahUntuk koneksi dari Port Audio Out pada CPU ke Audio in pada mixer atau digital amplifier agan dapat menggunakan konverter 3.5 mm Stereo Maleto 2x RCA FemaleExtended desktop view adalah mode tampilan display dimana mode ini akan kita perlukan apabila agan ingin menggunakan fitur dual display pada program karaoke (monitor pertama untuk panel software karaoke dan monitor kedua untuk TV Video Karaoke)Cat. : software ini tidak mendukung windows versi starter baik XP atau Seven/vistaSaya asumsikan agan telah menginstal software pro karaoke dan sudah terintegrasi dengan komputer atau laptop anda, maka untuk menjalankan software pto karaoke ini dapat dilakukan sbb :Klik ganda icon karaoke player pada desktopWindow = 'AOuZoY6lzw4IoqEDx4km40QWKw9QDaghLw:1638425694646' _WidgetManager._Init('//_WidgetManager. CARA INSTAL DAN AKTIVASI DZONE XTREME 8 PRO MENGGUNAKAN KEYGEN - Duration: 4:41.Mau Dzone Xtreme 8 Pro complete keygen Yang beIum punya download softwar&233 nya di bawah. Kalau persiapan s&233 perti di atas sud&225 h, sekarang buka apIikasi dzone xtreme 8 pro yang sudah kalian instal. Semua video sudah saya s&233 suaikan formatnya jadi tinggaI di letakan daIam satu folder d&225 n di import ke aplikasi dzone etreme kalian.Aplikasi karaoke terbaru di theboegis : Pro Karaoke Home Extreme TS 10 Crack Full FreeDZONE XTREME 8 PRO 2 April 2014 dalam 'Tak Berkategori'.

    Auto resolution ( Bisa berjalan pada resolusi berapapun ) Kelebihan lain yang ada di software lain sudah di masukan pada dzone karaoke Memainkan hampir semua format multimedia file ( Installing Klite Code 9.40 Full ) No change monitor Resolution ( Tinggal ganti wall.jpg sesuai ukuran resolusi monitor yang di gunakan ) Movie Player sudah termasuk play FLV dan BLUE-RAY Film

    Running Text bisa di ganti sesuai keinginan anda Auto Lock Keyboard bisa di seting ON/OFF Load / Save Playlist dalam format Microsoft Excel ( XLS )

    Yang Punya Aktivasi Dzone Xtreme 8 Pro Full Version Atau Keygen

    Sekarang banyak blog/web menyediakan software pembuat portable menjadikan file exe installer. Padahal kalau mau di dalemin ini sebenar nya adalah portable, yg sedikit di bungkus dengan EXE. Software karaoke paling mudah, lengkap, ringan dan elegantSEBELUM EXTRAK FILE NYA MATIKAN DULU ANTI VIRUS - NYASoftware yang sering kita dengar full version atau keygen atau full CrackFull Version Sebenarnya ini software biasa disebut dengan full version tampa register lagi tampa memasukan Lisensi. Shorcut hot key untuk mempermudah pengoperasian software karaoke ( F1 - F12 ) Password keluar software karaoke, bisa di ganti-ganti dan ON/OFF Sound Effect untuk meramaikan suasana saat berkaraoke

    Jika Ada salah Satu Penjual software menawarkan software dengan full crack. Jadi Stop lah ngamuk atau kelabakan loncat2 kaya ikan betok kehilangan air , untuk kesempurnaan Belilah yg asli sudah aman gransi semur hidup lagiPabila belum punya duit tapi kepengen rasakan g' ada salah nya anda mengunakan bajakan sekedar uji coba , tapi jangan beli/ Donasi kalau hampir sama dengan harga asli nya. Rata2 software demo itu hanya bekerja 50 atau 70 % saja!!! semuanya begitu. Nah funsi keygen ini hanya mematikan waktu masa demo software tersebut. Karena software yg kita keygen adalah trial yg di keluarkan hanya untuk demo saja alias buat yg ingin uji coba Software Tersebut. Bahkan ada juga yg sudah kita keygen minta ulang keygen.

    Penjelasan diatas mungkin salah atau kurang. Sekian dulu gess penjelas saya tentang Full Version - Keygen - Crack. Anda harus berpikir 2X untuk membeli nyaPengguna Hasil Hack tolong jangan di Perjual belikan atau di bagikan kepada orang lain , cukup anda saja yg menggunakan nya.

    #Yang Punya Aktivasi Dzone Xtreme 8 Pro
    View Full
  • lives-in-a-trash-can
    27.12.2021 - 1 mont ago

    Willy's wonderland (Au Shitpost idea)

    So, watched Willy's wonderland for shits and giggles, and I came up with a au idea.

    Au

    What if instead of a shitty ran down pizzeria full of scary animatronics.

    Willy's wonderland is one of hayesville Nervadas most popular diner.

    The animatronics are actually really nice and not haunted at all. They are pretty much like the animatronics of Security breach and act pretty much human. Complete with personalities.

    Takes place in 2021

    The ghost which would haunt the animatronics they actually haunt the diner itself. Causing trouble. Jerry the leader will often times try to possess Willy, causing him to glitch and power off. There was one time during a show that Willy got possessed and immediately started glitching out, stuttering on his words, twitching and steaming before ended up falling onto the stage powered off. During the time of his recovery Cammy was left to lead for the show. the children would ask what happened to Mr Willy and was he ok, Cammy would say very kindly that Willy had just gotten tired and had to go see the doctors, but that he would be back in no time.

    The animatronics have personalities.

    Cammy is very insecure of herself for her looks and loves to help kids who also have insecurities about themselves and makes them feel loved. She is very motherly and has a whole book of pictures of the kids who draw drawings.

    Sara siren is a bit of a drama queen and is very obsessed with her looks. But she does have her good sides and can be very sweet, is best friend to Cammy and tries to help her feel confident in herself.

    Ozzie is the screwball of the group and is always being crazy. Also loves to play tons of pranks on the rest of the gang, Much to their dismay. Loves to hang out with Arty and is always hanging around with him.

    Tito is a very hard worker and has a love for music, is always seen practicing for the next show in his room. If angered he will in fact start cursing you out in Spanish. is very protective of Willy and often sees the weasel as sort of a young brother.

    Arty is also a bit of a drama queen, if his art gets ruined he will literally faint, much to the annoyance of all the staff. Is also often seen flirting with the females. Loves to teach the children about the histories of art and will encourage them to let their creative side free.

    Gus is the most gentle soul of the diner, he may not look it but if a kitten, puppy, of even a baby were to walk up to him, he would immediately go into protective mode and keep them safe. Is also very good at carpentry and will help out with repairs.

    Knighty knight is the strictest one of the gang, he often encourages the safety rules for the diner and is a gentleman. If he sees a kid being bullied, a child doing something against the rules or even if a child is about to get hurt. He will quickly rush to them and help them, give them a little scolding and then let them be back on their merry way. Has a crush on Sara siren

    And last but certainly not least, you know him, you love him.

    Willy is the most cheeriest of the gang, is also the youngest. Absolutely adores performing and making the kiddies smile. Is also the leader of the gang but doesn't at all try and boss anyone around, if anything he'll let the gang do their own thing. Sees the workers, staff, costumers and other animatronics as a big happy family and will do everything to protect them. However he is the most weakest and can easily get overworked, causing him to power off, especially with all the times Jerry tries to possess him. Physically cannot say the F word.

    Nicolas cage is the janitor of the place, he likes to play the pinball machines. He is also a single dad and has adopted Liv. He also ensures the animatronics Don't get into any trouble.

    There is also a very mysterious individual Known as "Vixy Vixen" she is a person who wears a Vixen Suit. A very shitty made one and goes around causing children to disappear. Not much is known about her but she is in cahoots with Jerry and the other ghost.

    That's all for now. Might continue with doing stuff for this au but who knows

    View Full
  • inspiteallthedanger
    26.12.2021 - 1 mont ago
    #can we tag this #mclennon#I’m gonna #probably better to say #Paul’s unmoveable heterosexuality #also read queen-of-the-clouds tags #for the funnier answer #and also accuracy #beth rambles
    View Full
  • aldi-arif
    17.12.2021 - 1 mont ago

    TROUBLESHOOTING DAN SOLUSINYA

    Troubleshooting dan Solusinya
    1.Komputer Tidak Mau Hidup Cara Mengatasinya : Cek koneksi kabel (dari power outletnya ke tombol power pada PC) Cek apakah stabilizer berfungsi atau tidak (jika memakai stabilizer) Cek kabel power pada CPU Jika masih tidak mau menyala.. Silahkan kamu cek pada power supply dan mother board. Karena kemungkinan terjadi masalah pada bagian tersebut. 2.Komputer Menyala Tapi Tidak Tampil di Monitor Pernah mengalami hal seperti ini? Ini sebenarnya sangat sepele dan sering sekali terjadi. Penyebabnya bisa dari kabel power/kabel data vga dari cpu yang kurang terpasang dengan sempurna,bisa juga karena memori kendor atau kotor kaki-kakinya ( yang terbuat dari kuningan ) atau memori mati. Cara mengatasinya: Lepaskan memori pada motherboard lalu pasang kembali Bersihkan slot memory mengunakan kuas Bersihkan kaki-kakinya juga dengan penghapus pensil hingga bersih Coba ganti dengan yang baru. 3.Komputer mengeluarkan beep 3x pendek/cepat Jika power hidup tapi tidak ada tampilan berarti telah terjadi kerusakan pada VGA cardnya, bisa jadi kendor atau kotor kaki-kakinya atau mati. Cara mengatasinya: Lepaskan VGA card lalu pasang kembali Bersihkan slot VGA menggunakan kuas Bersihkan kaki-kakinya yang berwarna kekuningan dengan kertas yang dilipat atau penghapus pensil, Ganti dengan yang baru. 4.Komputer berbunyi Beep terus menerus dan teratur sebelum kita matikan Untuk masalah yang satu ini.. Kemungkinan terbesar adalah terjadinya kerusakan pada memori card / RAM. Cara mengatasinya: Bisa menggunakan cara persis dengan point 1.. Namun jika tidak berhasil,berarti kamu perlu mengecek pada motherboard
    5.Komputer tiba – tiba tidak bisa membaca Flashdisk Karena flashdisk menggunakan listrik tegangan rendah, jika powernya kurang,maka akan berdampak pada pembacaan data yang ada di flashdisk. Berarti kemungkinan permasalahan yang terjadi adalah bahwa power supply sudah lemah. Cara mengatasinya: Ganti Powersupply dengan yang baru, atau kamu juga bisa coba colokkan pada port USB bagian belakang yang langsung terhubung ke motherboard,bila terdeteksi kerusakan bisa terjadi pada port Usb depan/front Usu port komputer kita.

    DVD/CD rom sulit terbuka/terkunci Masalahnya karena DVD/CD-ROM jarang digunakan atau sudah melewati lifetimenya sehingga karet penggerak dari motor ke roda gigi mengendor sehingga pada saat motor bergerak membuka pintu dvd/cd rom terjadi slip sehingga pintu tidak bisa terbuka. Cara mengatasinya: Ambil sebuah paperclip luruskan lalu tusuk pada bagian pintu cdrom yang ada lubang kecilnya, dorong hingga pintu berhasil terbuka. Saran : Sebaiknya jangan biarkan CD-ROM selalu kosong,paling tidak masukan CD blank agar motor CD-ROM tidak macet.

    Warna Monitor Berubah-ubah Kemungkinan besar ada solderan yang terlepas/retak atau kabel data monitor tidak terkunci dengan baik ke VGA. Cara mengatasinya: Reparasi Monitor atau kencangkan kabel data ke vga.

    Komputer Mau Hidup Tetapi Tidak Mau Booting Cara Mengatasinya : Pada kasus ini,kamu perlu mengenali terlebih dahulu makna bunyi beep pada komputer. Berikut adalah macam-macam arti Bunyi Beep/Beep: Beep 1 kali saja Tanda bahwa kondisi komputer baik Beep 1 kali, panjang Terdapat problem di memory Beep 1 kali panjang dan 3 kali pendek Kerusakan di VGA card Beep 1 kali panjang dan 2 kali pendek Kerusakan di DRAM parity Beep terus menerus Kerusakan dimodul memory atau memory video Cek dengan menggunakan software diagnosa seperti SiSoftware Sandra atau software diagnosa yang lain.

    Komputer Mau Booting Tetapi Selalu “Safe Mode “ (untuk masuk ke safe mode tekan F8) Cara Mengatasinya : Silahkan restart kembali komputer kamu,jika masih safe mode repair atau instal ulang sistem operasi. Jika masih tetap safe mode, berarti Hardisk bermasalah. kamu bisa mengeceknya dengan scandisk

    Komputer Hang Cara Mengatasinya: Disebabkan software mengalami crash tekan ctrl + alt + del >> klik End task pada program yang “Not Responding” tekan tombol restart pada CPU. Disebabkan hardware mengalami konflik (ada

    View Full
  • adityapratama9603
    17.12.2021 - 1 mont ago

    Macam-Macam Troubleshooting Komputer

    1. Komputer Tidak Mau Hidup

    Cara Mengatasinya :

    Cek koneksi kabel (dari power outletnya ke tombol power pada PC)

    Cek apakah stabilizer berfungsi atau tidak (jika memakai stabilizer)

    Cek kabel power pada CPU

    Jika masih tidak mau menyala.. Silahkan kamu cek pada power supply dan mother board. Karena kemungkinan terjadi masalah pada bagian tersebut.

    2. Komputer Menyala Tapi Tidak Tampil di MonitorPernah mengalami hal seperti ini? Ini sebenarnya sangat sepele dan sering sekali terjadi. Penyebabnya bisa dari kabel power/kabel data vga dari cpu yang kurang terpasang dengan sempurna,bisa juga karena memori kendor atau kotor kaki-kakinya ( yang terbuat dari kuningan ) atau memori mati.

    Cara mengatasinya:

    Lepaskan memori pada motherboard lalu pasang kembali

    Bersihkan slot memory mengunakan kuas

    Bersihkan kaki-kakinya juga dengan penghapus pensil hingga bersih

    Coba ganti dengan yang baru.

    3. Komputer mengeluarkan beep 3x pendek/cepatJika power hidup tapi tidak ada tampilan berarti telah terjadi kerusakan pada VGA cardnya, bisa jadi kendor atau kotor kaki-kakinya atau mati.

    Cara mengatasinya:

    Lepaskan VGA card lalu pasang kembali

    Bersihkan slot VGA menggunakan kuas

    Bersihkan kaki-kakinya yang berwarna kekuningan dengan kertas yang dilipat atau penghapus pensil,

    Ganti dengan yang baru.

    4. Komputer berbunyi Beep terus menerus dan teratur sebelum kita matikanUntuk masalah yang satu ini.. Kemungkinan terbesar adalah terjadinya kerusakan pada memori card / RAM.

    Cara mengatasinya

    :

    Bisa menggunakan cara persis dengan point 1.. Namun jika tidak berhasil,berarti kamu perlu mengecek pada motherboard.5. Komputer tiba – tiba tidak bisa membaca FlashdiskKarena flashdisk menggunakan listrik tegangan rendah, jika powernya kurang,maka akan berdampak pada pembacaan data yang ada di flashdisk. Berarti kemungkinan permasalahan yang terjadi adalah bahwa power supply sudah lemah.

    Cara mengatasinya

    :Ganti Powersupply dengan yang baru, atau kamu juga bisa coba colokkan pada port USB bagian belakang yang langsung terhubung ke motherboard,bila terdeteksi kerusakan bisa terjadi pada port Usb depan/front Usu port komputer kita.6. DVD/CD rom sulit terbuka/terkunciMasalahnya karena DVD/CD-ROM jarang digunakan atau sudah melewati lifetimenya sehingga karet penggerak dari motor ke roda gigi mengendor sehingga pada saat motor bergerak membuka pintu dvd/cd rom terjadi slip sehingga pintu tidak bisa terbuka.

    Cara mengatasinya:

    Ambil sebuah paperclip luruskan lalu tusuk pada bagian pintu cdrom yang ada lubang kecilnya, dorong hingga pintu berhasil terbuka.

    Saran

    : Sebaiknya jangan biarkan CD-ROM selalu kosong,paling tidak masukan CD blank agar motor CD-ROM tidak macet.7. Warna Monitor Berubah-ubahKemungkinan besar ada solderan yang terlepas/retak atau kabel data monitor tidak terkunci dengan baik ke VGA.

    Cara mengatasinya:

    Reparasi Monitor atau kencangkan kabel data ke vga.8. Komputer Mau Hidup Tetapi Tidak Mau Booting

    Cara Mengatasinya :

    Pada kasus ini,kamu perlu mengenali terlebih dahulu makna bunyi beep pada komputer. Berikut adalah macam-macam arti Bunyi Beep/Beep:

    Beep 1 kali saja Tanda bahwa kondisi komputer baik

    Beep 1 kali, panjang Terdapat problem di memory

    Beep 1 kali panjang dan 3 kali pendek Kerusakan di VGA card

    Beep 1 kali panjang dan 2 kali pendek Kerusakan di DRAM parity

    Beep terus menerus Kerusakan dimodul memory atau memory video

    Cek dengan menggunakan software diagnosa seperti SiSoftware Sandra atau software diagnosa yang lain.9. Komputer Mau Booting Tetapi Selalu “Safe Mode “ (untuk masuk ke safe mode tekan F8)

    Cara Mengatasinya :

    Silahkan restart kembali komputer kamu,jika masih  safe mode repair atau instal ulang sistem operasi.

    Jika masih tetap safe mode, berarti Hardisk bermasalah. kamu bisa mengeceknya dengan

    scandisk

    10. Komputer  Hang

    Cara Mengatasinya:

    Disebabkan software mengalami crash

    tekan

    ctrl + alt + del

    >> klik

    End task

    pada program yang “Not Responding”tekan tombol restart pada CPU.

    Disebabkan hardware mengalami konflik (adanya penambahan hardware baru)

    Konflik antar hardware sering terjadi pada sistem operasi windows.Jalankan fasilitas “

    add new

    “ hardware yang terdapat pada device manager.Repair atau instal ulang sistem operasi, tetapi yang perlu diingat sebelum reinstall sistem operasi, lepaskan dulu hardware penyebab hang.11. Keyboard Tidak Terdeteksi Oleh Komputer

    Cara Mengatasinya:

    Cek apakah keyboard sudah terpasang dengan benar

    Jika sudah tapi masih juga keyboard tidak terdeteksi maka kemungkinan

    keyboard bermasalah.

    Coba ganti keyboard , jika sudah diganti tapi juga masih bermasalah maka kemungkinan besar yang rusak adalah di bagian port keyboard di matherboard.

    Jika memang sudah di ganti keyboard Baru tapi tetap tidak terdeteksi Juga Coba Ganti dengan Keyboard USB dan apabila tidak terdeteksi Juga berarti ada yang salah sistem operasi.

    12. Mouse Tidak Dikenali Oleh Komputer (sama dengan kasus keyboard)

    Cara Mengatasinya

    Cara mengatasinya sama halnya dengan mengatasi keyboard yang tidak terdeteksi seperti pada point 11.13. Komputer Sering Crash

    Cara Mengatasinya :

    Cek semua posisi kabel, hardware, dan juga tegangan pada Power supply, kemudian cek suhu pada CPU dan juga cek RAM, processor serta VGA.14. Bila Produsen Motherboard Tidak Diketahui

    Cara Mengatasinya :

    Buka casing, dan cek pada Motherboard biasanya sebuah motherboard memiliki label produsen yang sekaligus berisi spesifikasi tipe motherboardnya.

    Lihat pada manual book

    Cari data motherboard lewat internet,

    Gunakan software analisa, seperti cpu-Z

    15. Lupa Password BIOS

    Cara Mengatasinya :

    Cabut baterai cmos pada mothetboard

    Bila password belum hilang cari jumper clear password lalu hidupkan komputer bila telah ada konfirmasi pada layar password telah hilang,matikan komputer dan kembalikan jumper preposisi normal.

    16. Jam tanggal dan setting BIOS selalu berubah

    Cara Mengatasinya :

    Batteray cmos sudah lemah tegangannya ganti dengan baterai yang baru17. Pasang Processor Baru Tapi Tidak Terdeteksi

    Cara Mengatasinya :

    Cek kompatibilitas prosesor dengan motherboard

    Cek apakah prosesor sudah terpasang dengan benar

    18. Crash Setelah Memasang RAM Baru

    Cara Mengatasinya :

    Kemungkinan ram yang kita pasang tidak kompatibel dengan komputer kita (cabut kembali ram tersebut)19. Menambah RAM Tapi Tidak Terdeteksi

    Cara Mengatasinya :

    Pastikan memori sesuai dengan tipe motherboard kita.

    Pastikan slot yang dipakai sesuai dengan tipe memori.

    20. Setelah Menambah RAM Proses Komputer Manjadi Semakin Lambat

    Cara Mengatasinya :

    Perhatikan tipe sistem operasi kita 32 bit atau 64 bi.. Jika kamu menggunakan komputer yang memiliki RAM lebih dari 4 GB,saran terbaik adalah dengan menggunakan sistem operasi tipe 64 bit.21. Monitor Tidak Mau Menyala

    Cara Mengatasinya :

    Pastikan semua kabel power maupun konektor yang berhubungan dengan monitor dalam keadaan baik.

    Pastikan juga pin yang ada pada port VGA masuk dengan sempuran tidak ada yang bengkok apalagi tidak masuk semua/salah satu pin ke port VGA

    Pastikan juga VGA card dalam keadaan baik.

    22. Monitor Menjadi Gelap Saat Loading WindowsKemungkinan disebabkan karena setup driver untuk monitor tidak tepat (setting frekuensinya terlalu tinggi)

    Cara Mengatasinya :

    Lakukan instal ulang driver VGA.23. Tampilan Tiba-Tiba Rusak Dan Komputer Manjadi Hang

    Cara Mengatasinya :

    Bisa disebabkan VGA terlalu panas,periksa sirkulasi udara pada CPU24. Monitor Berkedip-kedip Saat Digunakan

    Cara Mengatasinya :

    Masuk ke display properties

    Tekan tab setting dan klik advance, kemudian klik adapter, pada bagian ini ditampilkan refresh rate sesuaikan dengan penguna komputer.

    25. Menambah Hardware Baru, Tidak Terdeteksi di BIOS

    Cara Mengatasinya :

    Kemungkinan besar versi bios sudah lama sehingga tidak dapat mendeteksi hardware terbaru, maka untuk ini proses update bios diperlukan (bisa download melalui internet sesuai dengan produsen komputer atau motherboard yang dipakai)

    View Full
  • xhemilbeharaj
    14.12.2021 - 1 mont ago

    Shitet vetura e rrallë Aston Martin V8 Zagato

    Shitet vetura e rrallë Aston Martin V8 Zagato

    Aston Martin V8 Zagato, që dikur i përkiste aktorit të madh britanik Rowan Atkinson i njohur për rolin e Mr. Bean, është ofruar për shitje. Prej vitesh Aston Martin dhe Zagado kanë bashkëpunuar në projekte unike që i kanë prezantuar si “vepër arti” siç është modeli V12 Vantage Zagato, që R-Forged e “riktheu” në jetë në serinë e Continuation, transmeton Telegrafi. Aston Martin gjithashtu po…

    View On WordPress

    View Full
  • amazonworrier
    09.12.2021 - 1 mont ago
    View Full
  • hermits-that-craft
    08.12.2021 - 1 mont ago

    I posted 4,100 times in 2021

    1966 posts created (48%)

    2134 posts reblogged (52%)

    For every post I created, I reblogged 1.1 posts.

    I added 1,489 tags in 2021

    #lantern anon - 264 posts

    #ollie tag - 203 posts

    #ghost tag - 198 posts

    #anonymous - 194 posts

    #tell tag - 190 posts

    #victoy tag - 148 posts

    #arti reacts - 87 posts

    #wanda tag - 73 posts

    #g-g-gh00st - 66 posts

    #vigilante anon - 66 posts

    Longest Tag: 140 characters

    #holy shit holy shit holy shit holy shit holy shit holy shit holy shit holy shit holy shit holy shit holy shit holy shit holy shit holy shit 

    My Top Posts in 2021

    #5

    here’s a take that could potentially make a lot of you guys angry but (everything is about the characters, not the ccs):

    I don’t think Tommy, Tubbo, Ranboo, Fundy, Quackity and the rest of L’Manburg have to, or even should, forgive Techno, Dream, Philza and Alivebur for blowing up their nation.

    I don’t think Niki, Tommy, Techno and the rest of Pogtopia need to forgive Wilbur for what he did in Pogtopia. All though it’s clear that he was suffering from mental illness and trauma, that is an explanation not an excuse.

    I don’t think Techno and Tommy have to forgive each other for betraying each other. Both of them had seperate goals and morals, and although they separated at a bad time, they were only going to end up butting heads more if they didn’t seperate. And trust me, I want bedrock bros back.

    I don’t think Jack has to forgive Tommy for what he’s done. He shouldn’t have tried to kill him, but he doesn’t have to forgive him.

    I don’t think Ghostbur has to forgive Philza for committing the same crime Ghostbur was killed for, and he doesn’t have to forgive Phil for killing Friend.

    I especially don’t think Tommy has to forgive Alivebur or Dream for Pogtopia and Logstedshire. 

    Forgiveness must be earned, yes, but it is not necessary. You all seem to put focus on forgiveness: the ex-L’Manburgians need to "just needs to see things for what they are, need to get past themself for once and give Wilbur a genuine concerned look.” (no shade nor hate to the person who said this btw - this is just the quote that made me write this hot take). But they don’t. They don’t have to “get past themselves”

    Yes. Wilbur needs help. He has every reason to be looked at with concern. But the people he has hurt, willingly OR unwillingly, do not have to forgive him. It is not selfish to focus on yourself, and is is certainly not selfish to turn away people who have hurt you. Niki, Tommy, Phil, Techno, Tubbo, Quackity, Fundy, Karl, L’Manburg do not have to play doctor for Wilbur when he comes back. They don’t have to help or forgive him. He hurt them.

    People don’t expect, or even want, Techno to forgive the Butcher Army for what they did, so why do you feel like Wilbur is entitled for forgiveness for doing worse than what the Butcher Army did?

    389 notes • Posted 2021-04-11 00:57:37 GMT

    #4

    Why DreamXD is nonbinary

    - is a god

    - because im nonbinary and projecting

    - ghost asked me to

    - petty. keeps logging back in and out to hit techno for being a dick

    - floats

    - creative mode on

    - probably has a form with wings who knows

    - shapeshifts

    463 notes • Posted 2021-02-16 22:59:22 GMT

    #3

    Adoption - Tales From the SMP

    Robin sits in his room, his feet hanging off the edge of his bed. They don’t yet reach the floor - malnourishment making the 10 year old smaller than the average child. 

    He’s only 3′11, and he’s skinny. Good at hiding and stealing small foodstuffs, fast as well. He looks like a child, eyes too big for his face and dirt stained clothes given to him after one of the older boys passed from smallpox. The clothes are too big on him, drowning him in clothe.

    Robin pushes his messy red hair out of his eyes, trying to listen in to the conversation going on outside the door. Cornelius and Corpse are outside the door, discussing something with the Sister Ethel. Robin pulls his knees up to his chest, he doesn’t know what he stole from the couple, just that he’s in trouble.

    Why else would they be there? Ten is too old to be adopted, after all.

    Sister Ethel opens the door, and Robin looks to the ground. She doesn’t like eye contact, children are to be seen and not heard, especially orphan brats. She gestures into the room, and Robin watches the two men from the corner of his eyes.

    “Hello Robin.” Corpse says, tapping his cane around the room. Cornelius smiles at Robin from behind his partner, standing in the doorway. “May I sit next to you?”

    “O’course, sir.” Robin says, and Corpse makes his way across the room, smiling when he hits the bed with his cane. He sits down silently, leaning his cane on his shoulder. 

    “Robin, how would you feel about being adopted?” Corpse says softly, and Robin stares at him, a shocked expression on his face. 

    “Corpse can’t see you there, kiddo.” Cornelius says, making the child jump. “You’ll have to answer him.”

    “Do you mean it, sir?” Robin can’t keep the shock out of his voice. “Do you really mean I’ll get adopted?”

    “The papers are already signed,” Corpse smiles, putting his hand on Robin’s leg. “You’re our son, if you’d like that.”

    “I would like that, very much so.” Robin smiles widely, joy in his voice. “I’d like that a lot. Thank you.”

    Corpse pulls Robin into a hug, and Cornelius quickly joins them. The three stay together until Sister Ethel coughs, alerting the new family to her presence in the doorway. 

    “You’ll have to spend the night here while your room is being set up, of course.” Her pinched voice comes off harsh, and Robin notices Corpse’s ears flattening on his head. This is an old rule, and an old argument between the new parents and the nuns. “However, I expect you’ll be with them by the end of the week.”

    “Of course.” Cornelius says, quick to placate the nun and his partner. “Robin’s room will be done by tomorrow evening.”

    “You’ll be home for supper.” Corpse says, and Robin smiles with joy. He’s not an orphan anymore. He’ll be home for supper!

    497 notes • Posted 2021-01-03 07:00:09 GMT

    #2

    when scar gets into mcc he should get his big hat. 

    878 notes • Posted 2021-09-01 07:30:52 GMT

    #1

    idk why, but i love the idea of ‘admin meetups’ for aus. not like an admin counsel where you go to get your ability or permission to be an admin, but just like a yearly meetup on a world (normally hermitcraft)

    just, imaging the idea of xisuma going ‘okay whos here’ and people doing a roll call. Scott shows up (MCC) with Fwhip (Empires). Dream is five minutes late and Callahan stands behind him glaring. New admins show up and their names are written down but they’re often too scared to talk. Grian shows up and everyone thinks its because he’s a hermit but he originally went as force of habit from Evo and now shows up because of the Life series.

    I just think it could be really funky. Also the idea of Callahan having to escort Dream around Hermitcraft because he’s been let out of prison for this is very funny to me.

    3175 notes • Posted 2021-11-18 23:05:15 GMT

    Get your Tumblr 2021 Year in Review →

    #my 2021 tumblr year in review #your tumblr year in review #ADMIN MEETUP AU WINS FUCK YEAH
    View Full
  • top-battery-co
    08.12.2021 - 1 mont ago

    Apple iPhone 13 mini review: Pocket powerhouse(2)

    【If your smart phone,tablet,smart TV needs to replace the battery or power supply,you can click:top-battery.co.We specialize in providing replaceable batteries and power supplies for smart homes such as smart phones,tablets,laptops,smart TVs,smart headphones,handheld game consoles,wearable watches,weeders,vacuum cleaners,dishwashers,and other smart homes.】

    We briefly mentioned that the notch had been reduced for the iPhone 13 series,though this reduction is slight.Aside from messing with a few apps like Instagram-which will no doubt be fixed imminently-you probably wouldn't even notice the reduction unless you had the older phone sat alongside the new one.It's a nice gesture but it's not a game-changer overall. The iPhone 13 mini also has a brighter display than the iPhone 12 mini(from 1000nits to 1200nits for HDR).However,nothing else changes on the display compared to the 2020 model.The resolution stays the same,as does the technology,with True Tone and Haptic Touch both on board.Overall,the screen is vibrant,punchy,and delivers great viewing angles. Unlike the iPhone 13 Pro models and many other flagship smartphones like Samsung's Galaxy S21 range,the iPhone 13 mini retains a standard 60Hz refresh rate rather than adding Apple's ProMotion technology,which delivers an adaptive refresh rate(from 10Hz up to 120Hz).Will you notice?Perhaps if you had a Pro next to a mini to compare,but in reality,probably not. Dual cameras Dual rear cameras: Main(26mm):12-megapixel,f/1.6 aperture,1.7µm pixel size,sensor-shift stabilisation Wide(13mm):12MP,f/2.4,120-degree FOV TrueDepth front camera: 12-megapixel,f/2.2 aperture No LiDAR sensor,no optical zoom lens Night Mode,Cinematic Video,Photographic Styles One of the best things about the iPhone,as well as devices like Samsung's Galaxy S21 and Google's Pixel 5,is the ability to deliver good camera results without any hassle.Point,shoot,get a decent result. Don't get us wrong,though,it's great to also have the option to do more manually to get a slightly more arty shot or video-which is where new features like Cinematic video and Photographic Styles come into play. The Apple iPhone 13 mini features a dual rear camera,comprised of a 12-megapixel wide and 12-megapixel ultra-wide.The main sensor is said to let in 48 per cent more light than the iPhone 12 mini and it also features the iPhone 12 Pro Max's sensor-shift optical image stabilisation.The ultra-wide camera,meanwhile,is said to offer four times more in the shot. Compared to the larger Pro models,you miss out on macro mode,the third telephoto lens for optical zoom,and ProRes(which is coming later this year).If you're interested in how the 2021 Pro's camera system performs then head to our iPhone 13 Pro review.

    View Full
  • foreversecrets
    24.11.2021 - 2 monts ago

    Nebulous 3/10

    Chapter 3:   Lack of Purpose

    Pairing: Christopher Pike x OC

    Rating: Mature

    Previous Chapter-https://foreversecrets.tumblr.com/post/668772373521121280/nebulous-210

    “Michael Burnham,” Artemis whispered as she paced in her quarters. She’d noted Lorca’s obsession with her but she hadn’t deciphered how that pertained to her. He was still checking in with her and the orders he was giving her-he wanted her working with Michael Burnham. There was more to simply wanting them working together. A xenoanthropologist and a geophysicist were bound to need one anothers assistance at some point so why did Lorca need to emphasize it?

    Tilly had developed a rapport with the women, so the stories of Starfleet’s first mutineer must not be bad as Arty had been led to believe. But Lorca’s insistence on a friendship between the two of them made her want to avoid Burnham at all costs. Lorca could give her orders that pertained to her job but not her personal life.

    “Commander, if we are solely focusing on the war efforts-I won’t be receiving data points and my duties on Discovery will become obsolete.”

    “You want reassignment?” Stamets asked, disbelieving.

    “No, I want leave.”

    “Oh well, I don’t see why not but of course it will need the captain's approval.” Arty shot him a pleading look. “That I will submit with tomorrow's memos.”

    “Thank you.”

    “So what are you going to do?”

    “I was thinking of buying a wedding dress or head to Starbase 172 and see if long range relays can get a message to Enterprise.”

    “I couldn’t imagine being separated from Hugh the way you’ve endured.”

    “The joys of Starfleet relationships,” she laughed. “Chris had talked about when we retire-he dream is for us to move back to Mojave and raise horses and kids.”

    “Horses?”

    “Chris is definitely a horse girl stereotype,” Arty laughed. “Anyway, are you and Hugh going to that party tomorrow?”

    “Not sure yet, it might just be nice to have a quiet night in.”

    “Those often times are so much better than date nights out doing something,” Arty’s face turned up in a smile, relieving a memory. “When it's just the two of you in your home relaxing, no stress or worries.”

    “Talking isn’t always necessary, just having them near-their presence is enough.” Stamets smiled back, lost in a memory of his own.  “Sometimes I feel like we take them for granted.”

    “Too caught up I work to realize the neglect we display,” she conceded. “Though it's not one sided, they too get caught up in duties and work too hard.”

    “Usually only in a crisis.”

    “Well for Chris it can be difficult for him to turn Captain mode off.”

    “Hugh can be the same, I think he likes worrying.”

    Arty smiled widely at Paul, it’d been a while since she had ‘girl talk’ and out of respect for Chris and his position she was very careful about the things she said and to whom. But speaking with Stamets made her realize it was easier to deal with the distance when she could talk about her relationship. Her PADD chimed ending the nostalgia and drawing her attention.

    “Looks like I need to do some research on Pahvo.”

    “Pahvo?”

    “Just received a high priority request from the Captain,” she continued to read while informing Stamets what she discovered. “Apparently command thinks Pahvo possesses cloaking technology-He’s not even letting me join the landing party when we get there.” Arty growled.

    “Maybe it's for the best, you have no self-defense training and there tends to be trouble when we do anything.”

    Arty rolled her eyes, “I’ll be in my office if you need anything.”

    With a final nod to the commander, Artemis made her way to deck 9 and into her small office. Pahvo was a habitable planet in the Beta Quadrant that had originally been discovered by the Vulcans. The outdated information she found in the Federation database mentioned the planet had two moons and no intelligent life. Long range sensors picked up some sort of transmission she couldn’t discern but then again she wasn’t a communications officer. Pahvo was covered in thick forests that provided large quantities of oxygen but it also blocked sensors from receiving information from below the surface. By all accounts, the planet was safe for the landing party and-

    “A prime candidate for the mycellia breeding grounds!” She sent her report to the Captain and copied Stamets. He was going to be ecstatic especially if the landing party returned with readings to support her theory.

    “Your request for leave is denied, can’t part with any of the crew right now,” Lorca’s smug smile told a different story. “You’re report on Pahvo was interesting.”

    “Given the planet appears to be occupied, we should continue our search.”

    “If this planet is everything we are looking for, let the politicians handle negotiations.”

    “Commander Saru described the being as part of the planet. From what I could ascertain, that connection they had to the planet may negatively impact the fungus.”

    “We will keep looking then.”

    “Of course, sir.”

    “Dismissed.”

    Arty left looking down at the time, that had been the quickest, most unnecessary meeting they’d had so far. But what really bothered her, was how little she cared that her leave had been denied. Maybe it was better to save more up, spend it after the war, but she was starting to feel worn down. The death and desperation, the destruction and aggression was only getting worse with each passing day. She wasn’t a soldier, she was a scientist and right now she was feeling like a waste of valuable space on the Discovery.

    Next Chapter-https://foreversecrets.tumblr.com/post/668772880015900672/neblous-410

    #star trek #star trek discovery #christopher pike #christopher pike x oc #original female character
    View Full