#uwu Tumblr posts

  • I just found a cute bucket hat in my cupboard

    #i didn't even know i owned one #it's soo cute #uwu #axi shut up
    View Full
  • Summary:  After the battle with the Krayt Dragon, Cobb convinces Din to wait one more day in the town. But the way bach is not as simple as either of them wanted it to be…

    Author’s note:  Me, in the middle of the night: Don’t do it
    Me: Don’t
    My mind: Haha, gay cowboys in space goes brrrr

    READ ON AO3

    “There you go. As promised.”

    Din turned around and saw Vanth with the armor in his hands. The marshal smiled at him, although it was a bit different from all of the smiles he has received so far. This one seemed almost… Sad? No, that couldn’t be it. Why would he be sad?

    Upon hearing that Din simply nodded his head. Vanth placed the armor nearby the meat. It was only when he stood closer, that Din saw how almost vulnerable he looked without it. Just a red shirt and scarf, dark pants, combat boots, and the only thing keeping him somewhat safe was the blaster in his hostler, which Din had to admit, couldn’t be enough. He almost regretted taking the armor away from him. Almost. This is the way, he thought to himself.

    He was so lost in his thoughts that he missed that Vanth had said something to him. That almost never happened. Maybe he was getting old already.
    “Hm?”

    Vanth laughed. Earnestly, Din noticed, which was stupid. Why does it matter if the laugh was earnest or not, he really didn’t care…

    “I said, why don’t you leave tomorrow morning? It’s been a long day, and I’m sure you are tired. And, don’t get offended, but I think something needs a bit of a cleanup” with that he looked pointedly at his armor. Din rolled his eyes under the helmet.

    “I can’t.”

    Vanth sighed. The child, hidden in a sac, cooed.

    “Come on, buddy. One night won’t save you, and I know that you both need it” and with that, he turned to the kid who squealed as if he was agreeing. Little traitor, Din thought to himself. He sighed. Why did the child have so much power over him was still a mystery.

    “Fine. But only one night. We can’t stay any longer”.

    Vanth smiled so brightly, that Din thought for a second that the twin suns together couldn’t have shined brighter. Meanwhile, the marshal leaned down and patted the Mandalorian on the shoulder.

    “Then it’s all settled. Give me a minute, and I’ll get to my own pod.”

    Din simply nodded and watched the marshal go to his people, supposedly instructing them as to what to do next. He looked at the child and murmured:

    “Traitor.”

    The little womp rat didn’t seem to mind at all.

    Keep reading

    #cobb vanth#din djarin #cobb x din #din x cobb #marshalorian#the mandalorian#sw#star wars #the mandalorian fic #sw fic #sonia tries to write #uwu
    View Full
  • did i successfully pirate minecraft? maybe

    View Full
  • So I may or may not have drawn yachi from haikyuu


    image

    I drew this during my chem class sksksksk

    View Full
  • Namanya Bintang..

    Dia adalah seorang mahasiswi, seorang kakak, seorang anak perempuan yang menolak untuk tumbuh dewasa. Orang yang punya cerita rumit tapi menarik. kalau di cerita orang-orang semua diawali dengan bangun pagi dan berkaktivitas seperti manusia-manusia pada umumnya. kegiatan yang normal, tapi membosankan.

    ——– Pagi Hari Suasana hening dikamar bintang——–

    “bintang harus nya ada dilangit, bukan tinggal dibumi sambil ngerjain poject kuliahan dan ngitung stok jualan” kata bintang sambil berbincang dengan gadget nya. 

    “Lagian kenapasiiii, ini susah dikerjainnya, terus ni juga orang-orang yang nanya ready apa engga jelas-jelas gua bikin story open order dan ready stock huft, orang normal emang aneh” cetus bintang lagi (fyi, emang anak ini suka ngomel-ngomel sendiri dambil ngerjain sesuatu)

    beberapa menit kemudian mamah nya bintang teriak.

    “oyyy biii! kamu kuliah enggaa, ayo makan dulu nih” 
    yap mamahnya bintang emang agak barbar orangnya jadi mohon dimaklum ya kalau dicerita ini jadi random :).

    setelah mendengar teriakan mamahnya, bintang langsung keluar dari kamarnya dan menghampiri mamahnya. tiba-tiba disaat perjalanan menuju ruang makan adek-adeknya bintang keluar.

    “weyyy belakang-belakang… anjim! tolongin gua napa” hmm… udah bisa ketebak kan lagi ngapain >__< PUBG as always tiap pagi siang malam gaberenti-berenti nya ade nya bintang tuh main  gameeeeee mulu. dia gamers tapi dia cupu hm:( btw namanya Gara. kaya personil yang ada di film naruto XD.

    *gojrenggg.. gonjrengggg (ceritanya suara gitar guys:( ) “ pernahkah kau bertanya seperti apa bentuk air tanpa wadah… pernah kah kau mengira seperti apa bentuk air tanpa wadah.. lah kok balik lagi balik lagi sih liriknya aneh nih” liriknya gasalah bambang lu yang salah lirik T_T. nah ini juga adik kedua nya bintang yaakk dia pinter, tampang oke, tapi… ya namanya juga manusia yah ada kekurangannya, selalu merasa insicure pedicuree.

    *gedebak gedebuk* suara langkah kaki yang berissisik banget. “sapa sih yang jalanay kaya gitu banget! santai napa masih pagi buta udah heboh” kata bintang.

    “bii… jangan gitu ah! lalaa.. ayo nak makan dulu sini” kata mamahnya bintang sambil tersenyum ke arah anak bungsunya. Namanya Lala anaknya moody-an dan susah ditebak udah gitu aja.

    “hei.. hei… anak muda diamlah. ayo kita sama-sama memulai sarapan pagi ini dengan membaca basmalah” nahhh kalau ini yang ngomongnya bijak sangat, beliau adalah papahnya bintang. seorang laki-laki tangguh yang bertanggung jawab kepada seluruh keluarganya.

    ——————————————————————————————————-

    Cerita ini dimulai dengan keanekaragaman kepribadian yang ada di hidup Bintang. tapi tetap, bintang selalu bersyukur karena punya keluarga yang lengkap dan saling menyayangi walaupun pada boborok banget:). Family is Number ONE dihati Bintang.

    (Next part 2 nya yah hihi)

    see u!

    #based off a true story #cerita#tumblr stories#rumit#uwu
    View Full
  • image
    #x notes #don't mind me i shall rb this whenever I'm updating a fic #mostly for the blueprint series so if u want updates on when the first part is released just follow this 🥰 #if u dk how tk subscribe go to the replies section or click on where it says and simply click on the icon on the top right corner #i totally didn't copy this idea from v aka cotccotc :)))) #uwu #dawn.updates
    View Full
  • AruAni <3

    art by Idestia.

    #fanart#aruani #shingeki no kyojin #attack on titan #otp#aotp#armin arlert#annie leonhart #armin x annie #uwu
    View Full
  • Saint Young Men & Asobi Asobase

    View Full
  • Did you know? Malaysia’s mother language is Bahasa Melayu and in our language, “Aku” means “I” in English. So, like…

    Me: I love Aku.

    (Meaning in other words : “ I love” I (myself) )

    View Full
  • #🌹anon #YOU ARE TOO CUTE #UwU
    View Full
  • #Idk whats going on here but this made me happy #uwu #thanks for that #idk why but it randomly cheered me up lmao #thank you anon #anon#my post
    View Full
  • I did a sketch—

    image

    This was inspired by a vid I saw on youtube

    image

    Here’s the drawing I saw on the video—

    View Full
  • View Full
  • image

    🐰ᴛʜᴇ ʟᴏᴠᴇ ᴏғ ᴍʏ ʟɪғᴇ🐱

    ——————————————-

    Bueno, este dibujo lo hice hace tiempo pero se me olvido, e hice esto ya que a mi esposa le encanta los gatos y a mi los conejos uwu

    View Full
  • why is gon so CUTE

    #hes so precious #i love him #uwu#hxh#gon#moon react
    View Full
  • #life answers nice people #minninugget #im hungry nowwwwwwwww ugh #ask game#uwu
    View Full
  • mhm yep, NOTHING. ABSOLUTELY NOTHING, HAPPENED.

    View Full
  • #lmao #i really love suna #uwu#haikyuu #haikyuu!! #Youtube
    View Full